Zbulon që është dashnorja e burrit të saj, gruaja zhvesh shitësen dhe i bën gjëmën

Një grua në Kinë pasi ka zbuluar tradhëtinë e të shoqit të saj me shitësen në biznesin e tyre, gruaja fillon të godasë dhe tenton të zhveshë dashnoren e burrit.
Ajo gjen ndihmen edhe të një gruaje tjetër, të dyja duke u munduar ta zhveshin vajzën e re për ta turpëruar.

Vajza edhe pse nën dhunën e të dy grave, ka mundur që të ruajë dinjitetin e saj duke mos i lejuar që t’ja arrinin qëllimit.

Duhet thënë që gruaja në fakt duhet të meret me bashkëshortin e saj së pari, pasi ai është personi që e ka tradhëtuar, pasi fundja shitësen nuk e ka asgjë.