Të drejtosh shpinën e kërrusur vetëm me goditje, ky doktor meriton “Nobel”

Kjo histori është e jashtëzakonshme!
Djali që shihni në videon e mëposhtme quhet Mun. Ai nuk ndjente asgjë në njërën këmbë për tre muaj, nuk ishte në gjendje të ecte drejt dhe kishte dhimbje pafund, derisa u njoh me teknikën e goditjes në shpinë nga një doktor, i cili praktikisht i ndryshoi jetën.
E keni parasysh kur këmba është krejtësisht e vdekur? Pyetje koti, sigurisht, pasi kjo gjë është shumë e rrallë dhe nuk ia urojmë askujt, por thjesht duam të themi se ky doktor është ndryshe nga të tjerët.
Shihni mënyrën se si ia drejton shpinë e kërrusur djalit dhe do të mahniteni!
Shikoni videon me poshte

Video