Papa kapet mat, kërcen e harbohet me femrat në pub

Një video interesante është duke qarkulluar sëfundmi në internet, në të cilën shihet papa duke kërcyer e duke u harbuar në pub me disa femra, mes muzikës së lartë.

Mirëpo, në të vërtetë ai nuk është Papa i Vatikanit, por një djalë i veshur si ai gjatë festës së Halloween-it. Video është bërë virale në internet me njerëz të shumtë që kujtonin se ishte i vërteti për shkak të ngjashmërisë së madhe.

Ai u ka prirë shumë reformave, duke përfshirë këtu përmirësimin e jetës së grave dhe vajzave, si dhe duke u përqendruar më tepër në natyrën shumë kulturore të kishës moderne.