Ndihesha e fryrë.. Një javë më vonë zorra e trashë u pastrua falë kësaj përzierje me uthull dhe mjaltë!

Shumica e njerëzve ditët e sotme konsumojnë një dietë të pashëndetshme dhe bëjnë një jetë inaktive e cila u shkakton shumë stres.
Prandaj është shumë e dobishme që të bëhet një pastrim i zorrës së trashë disa herë gjatë jetës sonë..Përbërësit:
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim